Mesime per comjuter

 Shume njerez jane kurioze te dine,ose duan te mesojne c'eshte kompjuteri.Ja pra mesoni dicka per kompjuterin dhe si ta perdorni.Ju lutem klikoni me poshte!! c'eshte kompjuteri <-------kliko Ketu do mesojme se si mund te istalojme dhe te bejme format ne compjuter.Klikoni me tabelen me poshte per te ndjekur mesimin per istalimin e windows xp. Istalim windows xp <-------kliko Aftësitë e PC-së kanë ndryshuar në masë të madhe prej prezantimit të kompjuterëve elektronikë.Klikoni ne linkun e me poshtem per te mesuar rreth Aftesive kompjuterike. Aftesite compjuterike  <--------kliko Anglishtja mbetet gjuha dominuese në botë. Shumë faqe në internet janë publikuar në gjuhën angleze, e cila është gjithashtu një gjuhë universale në biznes. Mësoni anglisht, duke shikuar të dhënat në internet gjuha anglez vlerësohet se është gjuhë e përdorur nga më shumë se 400 milion njerëz. Të mësuarit anglisht është më pak e komplikuar se gjuhët e tjera për shkak të alfabetit të saj themelore, fjalëve të shkurtra dhe shumësit të thjeshtë. Disa këshilla të thjeshta për të mësuar gjuhën angleze për të përfshirë studentët e tjerë dhe integrimin e kësaj gjuhe në aktivitetet tuaja të përditshme.   Laptopët janë praktik, mirëpo të dhënat brenda tyre janë të ekspozuara ndaj disa rreziqeve shtesë, që është veçanërisht shqetësim nëse jeni shfrytëzues afarist i cili merret me të dhëna të ndjeshme. Disa nga këshillat e mëposhtme do të duhej të zvogëlonin dëmin në rast se ndodhë më e keqja!!! Emaili është një mënyrë e zakonshme dhe e përshtatshme për të komunikuar me kompanitë, kolegët, punëdhënësit, të punësuarit, profesorë dhe të tjerë që kërkojnë komunikim formal.Per te mesuar rreth e-majlit klikoni me poshte!! Si te shkruajme nje email zyretar <-----kliko Viruset ne rrjetin informatik te internetit jane te shumte,saqe nganjehere krijojne probleme te shumta per te gjithe ata qe nuk i njohin,ose qe nuk jane te mbrojtur na viruset ne fjale.Por, per me shume lexoni artikullin si me poshte. Një infeksion Vundo virus  <-----kliko

4 Responses to “Mesime per comjuter”

  • Happy holidays!!!!! My family and I would like to wish you a very merry christmas and a happy new year :) . It’s the season of giving so I actually have a gift for you since we really love this blog. You know, in the last year it has really made an impact in our lives and dragged us from financial despair to living a very comfortable life. We aren’t rich…yet ;) but (swear on my family) I made $273 yesterday and I’m looking to make a few hundred today again :D . Every day is a pleasure to wake up to. But we could not have done it without proper coaching and tools, so here is my gift to you: http://instant-weekly-profits.info These tools are custom tailored for blogs and optimizing them so that not only will you receive a dramatic increase in the number of visitors that you are getting, but you’ll be able to monitize them much more efficiently. Take a look and I hope to see you on the other side..you know, the GOOD life!
  • Hey!! Oh man I have some seriously GREAT news for you. Guess what, for Christmas they’ve decided to give away the $5000+ per month video series and ebooks for FREE at http://incomeweekly.info . Yes, you heard me right, F.R.E.E. I paid over $300 just to get in this course (it’s paid for itself 10 times over and still does). Jesus, I’m killing myself right now that they’re giving away the secrets to the whole world but the good thing is that it can never be saturated. So *happy holidays* and if you liked it spread the word. No harm doing someone a favor this season :-) . Cheers!
  • WOW, I didn’t know you were ranked on http://earn100sadayonline.info Congrats!!
  • hii guys :-) !! happy new year, hw r u hun? I’m Megan from FL, I love meeting new people and seeing what they like to do ;) . I’m about to do a private cam show, this is me (YES my real pic lol!) http://s14.postimage.org/ltugzxmwf/IMG_251.jpg add me on skype: XxflbabexX or email me at MeganNewman221@hotmail.com. I’m on all day so why don’t you come and tell me what you want hehe. Love you!!!

Leave a Reply