Reason 5 mesim Work

Programi muzikor Software Reason 5 ka nje perberje te shkelqyer efe,samples,patch ne krahesim me Reason 4.Shikoni vidion me poshte per te mesuar se si te punosh ne Reason 5.Ne te vertete eshte shume i thjeshte vetem se duhe te kesh pak idene nga notat muzikore. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wjHnr4eMV1M&w=640&h=360] Shikoni dhe kete vidion tjeter me poshte,qe ta pervetesoni me mire dhe te perdorni notat muzikore ok. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RUahVZMWi8o&w=640&h=360] Ndiqni dhe vidion e me poshteme per te mare me shume njohuri ne lidhje me Reason 5. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p3jLWOnxIfk&w=640&h=360] Ndiqni vidjon e me poshteme per te shikuar midi-in  ne Reason 5. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=J0-mOEUQzgs&w=640&h=360]

Pop Elektro ka qenë biznes i madh që Shërbimi Postar bërë ne epokë e caktuar të dhënat e tyre në vitin 2005, dhe disa artistë që kanë kapur magjinë, si dhe OwlCity. Nëse dashuroni prodhimin e disa pop elektro ne kemi arsye 5, shihni këtë video për të mësuar se si behet prodhimi i një  kënge elektro-pop. Punon duke përdorur ze te ndryshem.Ndiqeni ju lutem

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KBNzIJ0T2Fg&w=640&h=360]
Facebook Twitter More...

Leave a Reply