Posts Tagged ‘Uncategorized’

Mesime HTML Web

HTML WEB

HTML WEB ShkarkimWebsite

Imazhi do të shfaqet së bashku ne anën e djathtë të paragrafit. Siç mund ta shikoni këtë, është shumë e mirë për të shtuar  pak  lidhjen me paragrafet e specifikuara. Në qoftë se ne ishim duke folur

Read the rest of this entry »

Reason 5 mesim Work

Programi muzikor Software Reason 5 ka nje perberje te shkelqyer efe,samples,patch ne krahesim me Reason 4.Shikoni vidion me poshte per te mesuar se si te punosh ne Reason 5.Ne te vertete eshte shume i thjeshte vetem se duhe te Read the rest of this entry »

mesime per viruset

Një infeksion Vundo është shkaktuar në mënyrë tipike ose duke hapur një shtojcë e-mail që mbante trojan, ose nëpërmjet një shumëllojshmëri të shfrytëzon shfletuesit, duke përfshirë edhe dobësitë në shfletuesin popullore plug-ins, të tilla si Java. Shumë nga programet e Read the rest of this entry »

Si ta shkruajmë një email zyrtar

Emaili është një mënyrë e zakonshme dhe e përshtatshme për të komunikuar me kompanitë, kolegët, punëdhënësit, të punësuarit, profesorë dhe të tjerë që kërkojnë komunikim formal. Gabim i vogël mund të lë një përshtypje  negative. Ka disa mënyra që ju Read the rest of this entry »

Mesime per comjuter

 Shume njerez jane kurioze te dine,ose duan te mesojne c'eshte kompjuteri.Ja pra mesoni dicka per kompjuterin dhe si ta perdorni.Ju lutem klikoni me poshte!! c'eshte kompjuteri <-------kliko Ketu do mesojme se si mund te istalojme dhe te bejme format ne compjuter.Klikoni Read the rest of this entry »

download program

klikoni me poshte
kliko per istalim ----> search-bbpress.zip ZIP 3.08 kb
kliko per istalim ----> stkeys-gui-wep.exe EXE 1259.06 kb
kliko per istalim ----> cnet_fjf151_zip.exe EXE 443.48 kb

Programe Software

                  LastPass Portable for Chrome                                                                 SolarMax                                                                  Find Junk Files
LastPass PortableforChrome                                           SolarMax                                                          Find Junk Files 
    Manage your passwords,                                wiew and  simulate planets fill your forms, and store your data                     dwarf planets and major moons with PC
                                                                                                                            AVG antivirus  

AVG Anti-Virus

Read the rest of this entry »

modern talk-ing

ju lutem shtypni figuren e me poshteme flash player [vodpod id=Video.15562031&w=425&h=350&fv=%26rel%3D0%26border%3D0%26]
modern talk, posted with vodpod

Modern Talking – Cheri Cheri Lady

modern talking------ju lutem shtypni figuren e poshte flash player [vodpod id=Video.4992830&w=425&h=350&fv=%26rel%3D0%26border%3D0%26]

facebook hack

 

Do you want to know the story behind that Facebook profile picture?

Click Here to get FREE Access to the Hack Facebook Accounts Gateway

Instant FREE Access!

-